Preus 2019-03-14T13:12:08+00:00
Estada Tarifes
Cap de setmana (2 nits) 810€
Cap de setmana (2 nits el mes de juliol i agost) 970€
Dies entre setmana (1 nit) 330€
Dies entre setmana (1 nit el mes de juliol i agost) 390€
Setmanes de setembre a juny (6 nits) 2.130€
Setmanes de juliol i agost (6 nits) 2.530€
Reserva ara
Preus vàlids del setembre 2017 a l'agost 2018.
El preu de l'allotjament és per tota la casa.
Els caps de setmana consten de dos nits.
Capacitat màxima: 14 persones (bressols a part).
La casa disposa de 3 bressols sense vestir (gratuïts).
Nadal a consultar
Cap d’any a consultar
Setmana santa a consultar
Sant Joan a consultar

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar immediatament la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn d’import monetari per cap concepte.
1. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa (14 persones). Caldrà detallar exactament el nombre de persones (majors de 2 anys) que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva.
2. Es disposa de 3 bressols amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys.
3. La casa disposa de cuina totalment equipada, llençols i tovalloles de bany. La roba de llit dels bressols no està inclosa.
4. Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.
5. No s’admeten animals de companyia.
6. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa així com la realització de qualsevol mena d’obra.
7. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent de la pactada. Tampoc no es podran realitzar activitats o conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.
8. Paga i senyal: la reserva no serà efectiva fins que el client no hagi efectuat el pagament d’un 30% del preu total de l’estada.
9. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal segons el següent:
– 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
– 50% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre els 30 i 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
– No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb 15 dies o menys d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

En qualsevol dels casos, el client es farà càrrec de la comissió de devolució aplicada per la plataforma de pagament.

10. Condicions d’ajornament de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix ajornar-la a una data lliure i amb els mateixos preus, tindrà la següent penalització econòmica:
– 20% de la paga i senyal en cas d’ajornament de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
– 35% de la paga i senyal en cas d’ajornament de la reserva entre els 30 i 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
– 50% de la paga i senyal en cas d’ajornament de la reserva amb 15 dies o menys d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
11. El propietari es reserva el dret d’exigir al client una quantitat monetària de fins a un 30% del preu total de l’estada en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa. L’import d’aquesta fiança serà retornada si no existeixen danys.
12. Pagament de l’import de l’estada i fiança: en el moment d’entrada a la casa o de fer-se efectiva l’ocupació, es pagarà la resta de l’estada (import estada menys paga i senyal) més la fiança (fins a un 30% del valor de l’estada).
Un cop finalitzada l’estada, en cas de no existir danys o desperfectes, es retornarà la fiança en el termini de dos dies laborables.
13. Els horaris d’entrada i sortida de la casa son:
Hora d’entrada cap de setmana: a partir de les 15:00 h.
Hora sortida cap de setmana: abans de les 22:00 h.
Hora d’entrada setmanes de juliol i agost: a partir de les 12:00 h.
Hora de sortida setmanes de juliol i agost: abans de les 12:00 h.
Hora d’entrada estades entre setmana: a partir de les 12:00 h.
Hora de sortida estades entre setmana: abans de les 22:00 h.